Informatie voor onze huurders

Nieuw, duidelijk en geen bemiddelingskosten

Fides Verhuurdiensten is een nieuwe speler in de Groningse verhuurmarkt. Onze visie is dat verhuurder en huurder beiden tevreden moeten zijn en dat bereik je met goed beheer. Wij maken duidelijke afspraken en werken voornamelijk voor verhuurders die de waarde hechten aan een goede huurder.

Daarom betalen verhuurders ons om goede huurders te vinden. Daar ligt het eerste voordeel voor jou als huurder, want huur je een woonruimte bij één van deze verhuurders dan betaal je bij ons geen bemiddelingskosten, courtage of andere vergoedingen.
Wij brengen alleen eenmalig € 39,95 aan administratiekosten in rekening.

Hoe werken wij ?

Woningen uit de eigen database

Bij Fides Verhuurdiensten schrijf je je als woningzoekende kosteloos in. In de groeiende database met woningen die wij beheren namens verhuurders, wordt gekeken of er woonruimte beschikbaar is die aan jou woonwensen voldoet. Als we op basis van jouw inschrijving binnen een maand een geschikte woonruimte kunnen vinden in deze database, nemen we contact met je op. We maken dan een afspraak om de woonruimte samen met jou te bezoeken. Als je de woonruimte wilt huren, regelen wij dat verder voor jou met de verhuurder.

Wanneer je woonruimte huurt uit onze database dan krijg je je persoonlijke inloggegevens voor een online huurdersportaal. Hier kun je alle contract- en financiële gegevens online inzien. Via dit portaal kun je tevens een klacht/storing melden. Wij krijgen deze melding direct binnen en zullen z.s.m. reageren door de melding uit te zetten naar één van onze professionele vakmensen. Wij houden toezicht op de status van de melding en grijpen, indien nodig, in. Op deze manier worden alle meldingen op een professionele manier afgewikkeld en heb je als huurder altijd inzicht in de status van de melding.

Zoekopdracht

Omdat de woningen die wij beheren erg in trek zijn kan het voorkomen dat wij in de database geen beschikbare woonruimten hebben. Jouw inschrijving blijft bij ons bewaard in het systeem totdat jij bij ons aangeeft dat je geen woonruimte meer zoekt.

Wij kunnen in zo’n geval ook voor je zoeken naar woonruimte bij verhuurders die het beheer niet door ons laten doen. Die zoekopdracht is niet gratis, want wij werken in dat geval in jouw opdracht. We sluiten dan een zoekopdachtovereenkomst.

Wij zoeken voor jou een woonruimte, gaan mee naar de bezichtigingen, bemiddelen bij het opstellen van de huurovereenkomst tussen de verhuurder en jou. Als we samen met jou succesvol een woonruimte vinden, dan brengen we de gewerkte uren aan jou in rekening. Ons tarief is € 49,- per uur incl. 21% BTW. Voorafgaand aan de opdracht spreken we een maximum aantal uren af zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zijn we niet succesvol, dan krijg je 50% korting op het uurtarief.

Ben je nieuwsgierig geworden, mail of bel ons dan of schrijf je via de website in. Wij zijn je graag van dienst.

Inschrijven bij Fides

INSCHRIJVEN BIJ FIDES

Inloggen bij Bloxs

INLOGGEN BIJ BLOXS